Connect with us

Fotbal Intern

Nelu Varga (CFR): „250.000 de euro pentru 12 puncte. Dacă nu, va fi revoluție în vestiar. 6-7 jucători vor pleca!”

Patronul CFR le-a fixat jucătorilor și staff-ului tehnic un obiectiv pe termen scurt: 4 victorii în ultime 4 partide din 2023. Recompensa va fi de 250.000 de euro! În caz contrar, vestiarul CFR-ului va fi cuprins de revoluție, de care nu va scăpa nici staff-ul tehnic. Niciun rezultat de egalitate nu este admis, a anunțat Nelu Varga.

Program jocuri CFR – luna decembrie:

6 decembrie, ora 19.00, Etapa 3 -a CUPA ROMÂNIEI// RAPID vs CFR

10 decembrie, ora 20.00, Etapa 19-a SUPERLIGA//  CFR vs FCSB

17 decembrie, ora 21.00, Etapa 20-a SUPERLIGA// SEPSI vs CFR

21 decembrie, ora 20.30, Etapa 21-a SUPERLIGA// CFR vs „U” CLUJ

„Le transmit antrenorului Mandorlini și băieților că obiectivul este să câștige următoarele 4 meciuri. Nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau 4 victorii în următoarele 4 meciuri. Le-am fixat un bonus consistent.

Dacă vor reuși să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro.

Bani pe care îi vor împărți cu toții, jucători și staff, în cazul în care vom obține 12 puncte. În cazul în care nu vom obține aceste puncte și nu vom avea 4 victorii, va fi revoluție la CFR Cluj.

Ne vom despărți de mulți și aici includ jucători și staff tehnic. Includ pe absolut toată lumea. Vom face o analiză foarte rațională și foarte corectă, iar cei care ne-au nemulțumit vor pleca.

Dacă nu obținem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbaliști vor pleca de la CFR Cluj. Bineînțeles că mă întrebați și de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați pentru că suntem în situația asta. Abia după aceea antrenorul.

Până la urmă un tehnician aduce fotbaliștii în fața porții, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu mai poate să o antreneze.

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluție la CFR Cluj și ne vom despărți de foarte, foarte, foarte multă lume.

Nu discutăm în momentul de față, sub nicio formă, despre o despărțire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă”, a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik.

Program jocuri CFR – luna decembrie:

6 decembrie, ora 19.00, Etapa 3 -a CUPA ROMÂNIEI// RAPID vs CFR

10 decembrie, ora 20.00, Etapa 19-a SUPERLIGA//  CFR vs FCSB

17 decembrie, ora 21.00, Etapa 20-a SUPERLIGA// SEPSI vs CFR

21 decembrie, ora 20.30, Etapa 21-a SUPERLIGA CFR vs „U” CLUJ

More in Fotbal Intern