Connect with us

Din Voleu

Mircea Rednic – înțepături directe la adresa lui Dinamo: „Vrem 40 de puncte!”

UTA a câștigat play-out-ul SuperLigii, ediția 2023/2024, cu o etapă înaintea încheierii sezonului, În această seară, pe „Francisc Neuman”, formația pregătită Mircea Rednic a învins-o pe FC U Craiova, scor 3-1.

La finalul meciului, Rednic a ținiut să-și felicite jucătorii și să le mulțumească suporterilor pentru răbdare, sprijin și implicare. Acesta nu a uitat-o nici pe Dinamo!

”Echipa a jucat bine. Băieții au avut atitudine și ambiție. S-a văzut diferența. Am venit de departe, de la echipa care retrogradează prima, cu 34 de jucători. Sunt un antrenor fericit. Încă nu s-a terminat, vrem 40 de puncte.

foto – Mircea Rednic – playsport.ro (arhivă)

Văd ce se vorbește. Nu e cazul la noi. La Dinamo nu a mers. A fost și vina mea pentru că am ales cu sufletul. Sunt profesionist. Să vă ajutați voi dacă nu ați vrut să mă susțineți!

Ăsta a fost obiectivul meu, primul loc în play-out. Am avut o perioadă mai proastă la început. Am avut susținere de la conducere și asta mi-a dat putere. Am pus suflet și eram sigur că o să reușesc.

Putem să facem lucruri frumoase aici. Avem și un buget mic față de alții. Am demonstrat și vrem în play-off. Băieții sunt disciplinați și ambițioși. Antrenamentele sunt moderne. Se poate și cu zâmbete pe buze. Lumea mă iubește și cariera mea a renăscut.”, a declarat Mircea Rednic, la flash-interviul de după partida cu FC U Craiova, scor 3-1 pentru UTA.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu