Connect with us

Din Voleu

Mircea Rednic continuă să le bată obrazul membrilor comisiilor federale!/ Rednic: „Aradul trăiește prin fotbal, e una dintre plăcerile orașului!”

La conferința de presă susținută înaintea partidei cu FC Hermannstadt, din cadrul rundei a patra a play-out-ului, Mircea Rednic, tehnicianul UTA-ei, nu a ratat ocazia de a critica, din nou, deciziile comisiilor federale, – de disciplină și recurs – prin care obligă clubul arădean să dispute patru partide pe teren propriu fără spectatori. Astăzi, meciul 2!

Aveam antrenament la ora la care s-a întrunit Comisia, dar eram cinci inși care aveam telefoanele în mână. Mă gândeam așa, la o surpriză de ziua mea, era chiar frumos, dar nu ai cu cine discuta. Rușinică! Nu ai cum să fim așa obtuzi, băi, frate, chiar și așa sub toate regulile.

Nu poți să dai două pedepse, ambele mari. Nu noi am fost echipa care am organizat, nu poți să ai aceeași pedeapsă cu echipa care e gazdă. Nu, nu se poate, asta văd eu acum. Dumnezeu știe că nu mă pricep la regulamente, dacă judecăm ce s-a întâmplat…

Nu a murit nimeni, au fost două petarde care au zburat și au ars un petec de gazon, au ieșit și ăia de la rugby cu scandal, că le-am ars terenul. Sunt pedepsite două echipe de tradiție, două echipe cu suporteri.

Mă întreb de ce mai avem jandarmi dacă ei nu și-au făcut treaba? Nu i-am văzut pe cei care au greșit, care nu se comportă cum ar trebui să se comporte un suporter adevărat că plătesc. Ci plătim noi.

Din punctul ăsta de vedere, nu decidem spre binele fotbalului, pentru că toată lumea face eforturi. S-a făcut stadionul ăsta în atâta timp, din fondurile orașului și acum arădenii nu au posibilitatea să vină la meciuri.

Mircea Rednic – foto – LPF

 

Iar echipa joacă fără ei, se știe cât de importanți sunt pentru noi fanii, din ultimele 13 meciuri acasă am pierdut unul singur. Apoi, pierdem bani, aia e clar și după aia te mai întrebi ‘Dom’le, de ce o echipă nu are posibilitatea să plătească și trebuie să intre în insolvență?’

Nu mai poți să vorbești de performanță sau de cupe europene. Trebuie să ne gândim și la ei, și să ne punem și în pielea conducătorilor noștri, a clubului. Avem toți de pierdut. Aradul trăiește prin fotbal, e una dintre plăcerile acestui oraș. De ce să fim așa?

Ok, s-a greșit, s-a dat o amendă mare, eu cred că era suficientă o etapă. Noi nu și nu. Sunt probleme cu banii, Dinamo de exemplu a supraviețuit datorită suporterilor. Acum nu le dai posibilitatea să vină la teren.

Sau gândiți-vă la cei care au abonamente, ce fac, stau la televizor? Cei care au abonamente, ce reacție vor avea? Și ei trebuie să aibă o reacție, sunt banii lor, până acum am jucat în deplasări, nu știu pe unde. Nu au putut să participe, la Sibiu, la Cluj sau la Oradea. Sunt dezamăgit, trist că nu există înțelegere, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă.

La partida cu FC Hermannstadt, programată pentru vineri, 12 aprilie, ora 17.30, în tribunele arenei „Francisc Neuman” se vor afla doar minori (n.red. o persoană adultă/însoțitor la 10 copii), cu vârsta de până în 14 ani.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu