Connect with us

Din Voleu

Lucescu nu a avut milă de jucători. Nici Kopic nu a scăpat netaxat!/ Andone a fost dur și nu s-a ascuns după cuvinte!

Mircea Lucescu și Ioan Andone au fost prezenți la partida Dinamo vs FC Voluntari, scor 1-1, disputată în seara de vineri, pe Arcul de Triumf.

La finalul partidei, Lucescu – vizibil deranjat de rezultatul final – a declarat ă valoarea jucătorilor lui Dinamo nu este una foarte ridicată, iar presiunea îi determină să comită greșeli după greșeli.

”Ei își doresc foarte mult să se salveze, dar din cauza asta comit și foarte multe greșeli în joc. Este incredibil pentru nivelul acesta. Calitatea tehnică a jucătorilor lui Dinamo nu e foarte ridicată, și când joacă și cu presiunea aceasta, greșelile se înlănțuie.

Sunt și greșeli tactice. Ei trebuie să creadă până la capăt. Suporterii sunt alături de ei în continuare. Orice se poate întâmpla”, a  afirmat Lucescu.

Ioan Andone a lăsat diplomația deoparte și a oferit o declarație dură!

”Jocul foarte slab, nu ai ce să vorbești de joc. O fi încărcătură, nu cred că străinii simt ceva. E cel mai rău lucru pentru Dinamo, chiar și pentru Voluntari, am văzut trei români în formațiile de start, e o mare, mare problemă.

Trebuie să revenim la ce am făcut și înainte. Au fost jucători români care au plecat în străinătate. Și dacă te duci în B, promovezi la anul, dar știi că românii joacă și cu sufletul, eu nu cred că vreunul a jucat cu sufletul.

E politica noilor acționari, au încercat să facă ceva pentru că au făcut transferuri, dar depinde și de antrenor, și de jucători. Zici că sunt profesioniști.

Sunt profesioniști la salarii, dar nu sunt profesioniști și la rezultate? E normal ca lumea să fie nemulțumită, mai ales că nu vede nici dorință, niște mingi aruncate, toate ocaziile au fost din întâmplare. Nu am văzut ceva lucrat, mă așteptam la mai mult.

Trebuie să lucrezi cu mintea jucătorului, să înțeleagă că ultimele minute sunt cele mai importante, mai ales când ai un rezultat în favoarea ta. Ei au pierdut șapte puncte în ultimele patru meciuri după minutul 90. Aici e o problemă.

Dacă ajung pe loc de baraj, să facă două victorii, ceea ce e foarte greu la ce joacă. Echipa care merge la baraj nu va avea probleme să rămână în Liga 1.

Trebuie să schimbe strategia, cu jucători români și să o ia de la capăt. Nu poate să moară Dinamo, indiferent ce se întâmplă. E vorba despre strategia clubului, poți să aduci jucători români cu trei mii care joacă la fel ca ăștia cărora le dai șapte-nouă mii. Un jucător din străinătate vine și îți ia salariul, e un mercenar.

Dacă salvează echipa, sunt convins că Kopic va rămâne, dacă nu o salvează, sunt convins că va pleca”a declarat Ioan Andone, după meciul Dinamo – FC Voluntari.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu