Connect with us

Cupa Romaniei Betano 2023/2024

Mandorlini și Mutu – mătrășiți/batjocoriți la cote mari, în fața unor outsideri!

Doi antrenori a schimbat CFR Cluj în patru luni. Primul, Andrea Mandorlini, a fost îndepărtat pe 21 ianuarie, imediat după înfrângerea în fața FC Botoșani, ultima clasată din SuperLigă, în primul meci din 2024.

Al doilea, Adrian Mutu, a plecat de capul lui, prin demisie.

Batjocorit la Hunedoara, în sferturile de finală ale Cupei României, „Briliantul” – băiat inteligent, trecut inclusiv prin subteranele fotbalului – a mirosit de pe la începutul reprizei a doua sporii mucegaiului pătrunși în tencuiala vestiarului. La 3-0 pentru Corvinul (n.red. 4-0 scor final!), Adi Mutu și-a informat colaboratorii de hotărărea luată – bagajele și la gară! – devoalată apoi public la finalul partidei.

foto – colaj – fanatik

Demiterea sau demisia unor antrenori fac parte din fotbal, nimic tragic, dar ce se întîmplă dacă acestea se produc în urma unor partide în care favorita nu merită jucată la pariuri, din cauza cotei mici oferită de bookmakeri, și pierde!

Pentru că aici am dorit să ajungem. La pariuri!

CFR a pierdut în nordul Moldovei și Mandorlini a fost demis în urma unei cote de 6,30 – victorie FC Botoșani (n.red. cotă oferită de Betano), iar orgoliul lui Adrian Mutu a erupt lângă furnalele Hunedoarei pe o cotă mai mare, „infinit” mai mare!

Înaintea sfertului de finală de la Hunedoara, principalele case de pariuri o dădeau pe CFR Cluj ca certă favorită, cotele la victorie variind între 1,23 (Betano)/ 1,25 (Betfair și Mozzart)/ 1,27 (Unibet) și 1,36 (Superbet).

În schimb, Corvinul – din postura de outsider – a fost creditată de Betano cu cota de 15,50 (!!!) – victorie în 90 de minute, respectiv 8,50 – Betfair/ 9,00 – Superbet/ 9,50 (Mozzart și Unibet).

Coincidențe utile și bănoase. Fericiți și bogați să fie cei care le-au „comandat, aplicat/jucat!”

P. S. 1. – În ambele partide pierdute, CFR nu a marcat, iar pariorii știu câte variante îți oferă un meci.

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Cupa Romaniei Betano 2023/2024