Connect with us

Din Voleu

Măldărășanu susține că repriza a doua a fost cea mai slabă din ultimii 3 ani, de aia a mutat la pauză!!!

La finalul partidei cu Politehnica Iași, pierdută de FC Hermannstadt, scor 0-1, și îndelung huiduită suporteri, Marius Măldărășanu, tehnicianul formației sibiene, a avut cuvinte dure la adresa jucătorilor pentru prestația din repriza secundă! De aceea, susține Măldărășanu, a fost nevoit să schimbe la pauză! Cum vine asta, Mister?

”E normal să fim supărați. Cel mai supărat sunt pentru prestația din a doua repriză. E cea mai slabă repriză de când sunt aici, de trei ani. A fost execrabilă. De aia am mutat la pauză. Am considerat să introducem și al doilea atacant, dar a fost prea puțin. Nu aveam voie să pierdem acasă. Publicul ne-a taxat și e normal.

Este treaba fiecăruia să judece. Știm cum suntem ca oameni. Asta este dureros. Am avut un sezon bun pe teren propriu. Am sperat la play-off. Ne-am salvat de la retrogradare. Dacă eram cu cuțitul la os, poate jucam. Toată lumea poate să conteze ce vrea. Am fost foarte slabi. Restul nu mă interesează. Punct.

Astfel de meciuri te fac să te gândești departe. Suntem la cald, nu vreau să iau decizii aiurea. Te gândești la fel și fel de situații, de idei. Am contract, sunt aici. Vom vedea ce se întâmplă.”, a declarat Marius Măldărășanu, la flash-interviu de după partida cu Poli Iași.

De citit și:

SuperLiga// Rezumat Video – FC Hermannstadt vs Poli Iași 0-1 (0-0)/ O-ME-NI-E!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu