Connect with us

EURO 2024

Mai în glumă, mai în serios, Viorel Moldovan și-ar dori DESFIINȚAREA FOTBALULUI în ROMÂNIA!

Viorel Moddovan a fost prezent aseară, alături de Florin Răducioiu, în studioul Prima TV. La finalul partidei România – Israel, scor 1-1 (1-0), fostul internațional român a avut un discurs agresiv la adresa „tricolorilor” prezenți pe gazonul  Național Arena. Acesta nu i-a uitat nici pe federali, pe care îi consideră propagandiști mincinoși.

Dacă ar fi după el, fotbalul ar trebui desființat în România!

Nu știu ce se întâmplă. Să fii dominat acasă și să vezi această diferență de tactică și tehnică în favoarea Israelului… Mai ales când ești susținut de 50.000 de fani. Mi-am dat seama că suntem modești.

Când văd atâta neputință, îmi vine să înnebunesc! Mi-aș dori să se desființeze fotbalul când văd naționala. Israelul vine și te calcă efectiv în picioare la picioare. Ne-au omorât Ne-au distrus în repriza a doua! 

Trebuie să vorbesc la superlativ despre naționala Israelului. Puteam să câștigăm și să revenim la același discurs, cu rezultatul, cu clasamentul, cu grupul. Dar fotbalul? Unde e fotbalul?! Unde sunt mijlocașii? Unde e personalitatea? Propagandă multă, mult bla, bla, bla în această săptămână. 

Ne mințim! Lumea vine la stadion datorită acestei propagande mincinoase. Nu vreau să mergem la Euro! Nu merităm! Ne păcălim, ne merităm soarta!”, a răbufnit Moldovan la Prima TV.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in EURO 2024