Connect with us

Fotbal Intern

LPF l-a desemnat pe Ioan Ovidiu Sabău antrenorul etapei a 9-a// Vezi și primul „11” ales

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 9-a:

PORTAR

Ştefan Târnovanu (FCSB) – Roş-albaştrii au bifat al patrulea meci fără gol încasat, iar asta i se datorează şi tânărului portar, care a închis excelent drumul spre gol al adversarilor.

FUNDAŞI

Vasile Mogoş (CFR 1907 Cluj) – Foarte bun în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac.

Siyabonga Ngezana (FCSB) – Cu spirit de anticipație și plasament excelente, sud-africanul a răsplătit încrederea băncii tehnice a roș-albaștrilor.

Alin Şeroni (FC Botoşani) – A înscris pentru întâia oară în acest sezon, reuşita sa fiind a zecea din carieră în SuperLiga României.

Rareş Ispas (Politehnica Iaşi) – Transferat la startul sezonului, şi-a trecut în cont prima pasă de gol în tricoul grupării ieşene.

MIJLOCAŞI

William Baeten (FC U Craiova 1948) – A decis duelul de pe „Arena Naţională” cu un gol de generic, printre cele mai frumoase din  acest sezon.

Durel Avounou (CFR 1907 Cluj) – S-a integrat perfect în sistemul gândit de Andrea Mandorlini. Şi-a trecut pentru a doua oară numele pe tabelă în campionat.

Darius Olaru (FCSB) – Un nou meci în care a depus un efort consistent. A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă.

Lyes Houri (Universitatea Craiova) – A fost cel mai bun jucător din duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, meci în care a marcat şi a oferit un assist.

ATACANŢI

Daniel Popa (Universitatea Cluj) – A marcat pentru a treia oară în tricoul „şepcilor roşii”, golul său fiind unul de trei puncte.

Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt) – A făcut un nou meci mare. A marcat, apoi a pasat decisiv pentru golul care a închis tabela.

ANTRENORUL ETAPEI

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj – FOTO) – Cu destule probleme de lot, Ioan Ovidiu Sabău a pregătit perfect duelul de tradiţie cu UTA Arad. La final, studenţii clujeni s-au bucurat de o victorie importantă, venită după o serie de rezultate mai puţin reuşite.

Advertisement

More in Fotbal Intern