Connect with us

Din Voleu

Lotul FCSB – încercat de multe probleme medicale înaintea meciului cu „U” Cluj

Staff-ul tehnic al celor de la FCSB are multe bătăi de cap înaintea partidei de mâine cu Universitatea, pe Cluj Arena, ora 20.30.

După accidentarea serioasă a lui Alexandru Pantea, suspect de ruptură a ligamentului încrucișat, alți doi jucători au devenit indisponibili pentru acest meci.

Alexandru Băluță (foto) a contactat un virus, rotavirus, de la fetița sa, iar Denis Haruț a făcut scarlatină, astfel că va absenta cel puțin 10 zile.

Accidentarea lui Pantea este mai importanta decât prezența lui Coman sau Olaru. Nu ai ce să faci, doar să iasă Băluță. Nu știu cine să joace în locul lui Pantea. De asta e bine ca lotul să fie ok la începutul sezonului. Nu știu cine să iasă.

Coman? Unde să joace Tavi Popescu? Băluță este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB. Nu ai altă variantă. E un moment dificil. Dacă-l scoți din poziția aia pe Florinel Coman, l-ai distrus din nou, iar pe Șut și Olaru nu-i poți să-i scoți, sunt forță la mijlocul terenului.

E bine să fii pregătit, FCSB a neglijat problema asta cu regula U21. Nu poți să pleci la luptă cu doar trei jucători U21, trebuie să ai cel puțin șase. Aici, FCSB a comis-o, a declarat Florin Prunea, la Prosport Live.

 

More in Din Voleu