Connect with us

Fotbal Intern

Liga 3 – Fotbal modern// Nepotul către Unchi : „Dă-ne banii promiși!”

Andrei Ciutac, președintele consiliului director de la Foresta Suceava, a organizat marți, 16 ianaurie, o conferință de presă în care a criticat atitudinea nepăsătoare a Primăriei, respectiv a primarului Ion Lungu, față de clubul de fotbal, pe care îl lasă să moară prin nealocarea fondurilor promise în 2023.

Așezați-va confortabil și pregătiți-vă să serviți o porție bună de râs!

Cine e Andrei Ciutac?

Tânărul președinte este FIUL secretarului Primăriei Suceava și NEPOTUL primarului liberal Ion Lungu!

Potrivit ziaruldesuceava, Ciutac jr. a solicitat Primăriei 1,6 milioane de lei, care să se adauge celor 500.000 de lei virați anul trecut. Datoriile clubului ar fi ajuns la 1,9 milioane de lei!

Foto – ziaruldesuceava.ro// Andrei Ciutac (NEPOTUL)

Andrei Ciutac s-a plâns jurnaliștilor prezenți la conferința de presă de comportamentul nepăsător al primarului față de echipa de fotbal, dar și față de el, în calitate de nepot!

Iată cîteva dintre declarațiile lui Ciutac jr.:

“Domnul primar le-a promis (jucătorilor – n.r.) că până pe 15 decembrie 2023, clubul va primi banii necesari, astfel încât să putem face plățile. Acest lucru nu s-a întâmplat. Eu am avut o singură întâlnire cu domnul primar în această perioadă, cred că 5 minute a durat, nu am reușit să-i spun mai nimic din problemele clubului”.

“Știam că nu putem beneficia de un buget de 3 milioane de lei în condițiile în care ne-am ratat obiectivul  (promovarea în Liga 2 – n.r.), dar cu 60% din bugetul pe 2023 ne-am fi putut descurca extraordinar de bine”.

“Salariul meu este zero, eu am fost consilier juridic la Foresta, am încetat acest contract în luna aprilie și în acest moment nu am încheiat niciun contract, fac muncă voluntară. Singurul lucru pe care mi l-am dorit este să fac ceva pentru fotbalul sucevean”

”Cred că toată lumea se gândește la un nou proiect, înființarea unei echipe de Liga 4, dar probabil că asta se dorește, pentru că am avut mult prea multe bețe în roate”.

“În 6 ani, domnul primar nu a avut niciodată timp să discute cu mine, orice aș fi încercat să-i spun, timpul era extrem de limitat. Nici măcar în calitate de nepot…”

“Avem termen până pe 18 ianuarie să achităm aceste restanțe, în caz contrar jucătorii au posibilitatea de a-și depune memorii pentru a deveni liberi de contract”.

“Primarul Ion Lungu nu și-a onorat niciodată promisiunile făcute public, dar nu am un război cu nimeni”.

“În prezent situația este destul de delicată și nu știu în ce măsură vom putea continua activitatea clubului. Șansele sunt 10% ca Foresta să continue (în Liga 3 – n.r.), 90% să nu continue”. (Sursa – ziardesuceava.ro).

NEPOTUL i-a făcut o bucurie UNCHIULUI!

Vorbele zboară, se mai și uită, însă faptele și scrisul rămâne. Andrei Ciutac nu a mai stat pe gânduri și a luat drumul Tribunalului Suceava, unde a redactat o cerere de emitere a unei ordonanțe de plată, astfel încât Primăria să plătească Forestei 1,6 milioane de lei!

 

Foto – ziaruldesuceava.ro// Ion Lungu (UNCHIUL)

UNCHIUL a plecat pe contraatac. L-a enervat neobrăzarea nepotului și dorința acestuia de a duce echipa în Antalya!

Atacul prelungit al nepotului nu a rămas fără un răspuns pe măsură din partea unchiului, primarul Ion Lungu lansând un necruțător contraatac la adresa „neobrăzatului” Ciutacu jr. Declarațiile primarului au fost făcute în cadrul săptămânalei conferințe de presă.

“Am fost întotdeauna de bună credință în fața suporterilor, jucătorilor, antrenorilor, am finanțat cu bună-credință activitatea la fotbal.

Ce pot să spun? Culmea tupeului – cei de la Foresta, după ce au ratat trei sezoane la rând promovarea în liga 2, vin acum și ne cer socoteală nouă.

I-am rugat pe vechii conducători (Gabriel Clim și Dorin Goian – n.r.) să aducă justificările, să putem da banii, le-au adus până la urmă, am înțeles că justificările erau de mult, dar nu se aduceau, ca să nu ia bani ceilalți, sunt două tabere, am fost prins în acest război.

De bună credință, le-am dat suma de 500.000 de lei, dar n-am mai fost de acord cu o nouă aventură: cantonamentul în Antalya.

Nu văd logica, adică noi avem datorii la stat și mergem în cantonament în Antalya…

Încă o chestie care mă deranjează: că nu știu ce secrete avem noi și am pus la cale să facem un nou club.

Eu nu cunosc așa ceva, nimeni nu m-a contactat în acest sens!

Sunt de acord ca cei de la Foresta să facă experimente de conducere a clubului pe banii lor, am această demnitate, obiectivitate și putere să spun stop, ajunge!

Nu se mai fac experimente de conducere la Foresta pe banii Primăriei!” (Sursa: ziaruldesuceava.ro)

Foresta Suceava – Liga 3, Seria 1 – a încheiat anul pe locul 1, cu 27 de puncte.

Advertisement

More in Fotbal Intern