Connect with us

Din Voleu

Laszlo Balint nu are viață ușoară la Petrolul: „Situația s-a complicat foarte mult. Suntem la mâna noastră!”

Petrolul Ploiești a pierdut în fața FC Botoșani, scor 1-2, în ultima partidă a rundei a VII-a din play-out-ul SuperLigii. În urma acestei înfrângeri, formația pregătită de Laszlo Balint a rămas pe locul 11, cu 26 de puncte. De partea cealaltă, FC Botoșani a urcat pe locul 12 în clasament, cu 24 de puncte.

În minutul 71, la scorul de 1-1, Sergiu Hanca a ratat o lovitură de la 11 metri, iar Laszlo Balint nu s-a ferit să comenteze și acel moment al partidei.

”A fost un meci sub semnul echilibrului. Am început repriza a doua foarte prost, dar după ne-am revenit. Acel moment psihologic a fost decisiv asupra jocului. Acel penalty. Noi la nivelul taliei suntem mai bine decât adversarul și am primit gol la acea fază.

Situația noastră s-a complicat foarte mult în ultimele etape. Săptămâna viitoare vom întâlni un adversar mult mai dificil. Suntem la mâna noastră. Eu asta le-am spus băieților. Trebuie să ridice capul din pământ.

Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri. Nu este plăcut în primul rând pentru noi să avem aceste emoții. Vom face tot ce depinde de noi să ne salvăm.

Hanca a fost primul executant de pe listă. Hanca a fost un executant și la Dinamo și în Polonia. Este un executant foarte bun. La antrenamentul de ieri am avut șase executanți și a bătut foarte bine. Nu a fost o execuție fericită. A fost un moment psihologic și a înclinat balanța.

Mai sunt două meciuri. Pe mine mă preocupă foarte mult că am primit trei goluri din fază fixă în ultimele două meciuri. Din punctul meu de vedere, responsabilitatea și concentrarea trebuie să fie foarte mari la fazele fixe.”, a declarat Laszlo Balint, la flash-interviul de după partidă.

De citit și:

SuperLiga// Rezumat Video – Petrolul vs FC Botoșani 1-2 (1-1)/ Moldovenii dau lovitura la Ploiești și încheie etapa pe locul 12!

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu