Connect with us

Din Voleu

Laszlo Balint – fericit și mulțumit de succesul repurtat pe Cluj Arena: „O victorie importantă pentru starea noastră de spirit!”

Laszlo Balint a debutat cu o victorie pe banca Petrolului, 2-1 împotriva Universității, în deplasare. Golurile formației prahovene au fost marcate de nou-intrații Irobiso și Jyry.

La flash-interviul susținut după partida disputată pe Cluj Arena, Laszlo Balint s-a declarat fericit de rezultat și mulțumit de atitudinea tuturor jucătorilor care au evoluat contra formației clujene.

”A fost o victorie uriașă. Nu vreau să folosesc cuvinte mari. Este o victorie importantă pentru starea noastră de spirit. Eu mă bucur că băieții care au venit de pe bancă au avut o atitudine foarte bună.
foto – L. Balint – arhivă – playsport.ro

Fiecare jucător este foarte important, indiferent de minutele pe care le joacă. Vreau să-i felicit pe băieți, a fost o victorie obținută pe un teren unde se câștigă greu puncte și, mai ales, se obțin victorii. 

Am avut foarte mare încredere în toți jucătorii. Nu mi-a fost ușor să aleg ”primul 11”. Mă bucur că Irobiso și Tommy au reușit să marcheze. Le-am transmis jucătorilor că trebuie să aibă încredere în ei și să-și arate adevăratul potențial.

Vreau să rămânem echilibrați, mai avem meciuri de jucat. Vreau să ne uităm doar în sus de acum. Băieții vor avea puțin liber, o să savurăm această victorie.

Trebuie să fim la fel de motivați și în partida următoare. Sper să avem mai multă claritate. Vreau să păstrăm aceeași linie și să-i bucurăm pe suporteri. Le mulțumim că ne-au sprijinit în acest meci dificil”, a afirmat L. Balint.

În runda a V-a, Petrolul Ploiești o va întâlni, pe teren propriu, pe UTA Arad. 

De citit și:

Sabău își reproșează că nu a schimbat sistemul de joc, la 1-2, dar nu-i iartă nici pe jucători

Superliga – Play-out/ Rezumat Video/ „U” Cluj vs Petrolul 1-2 (0-0)// Rezultat întors de „rezerve”

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu