Connect with us

Fotbal Intern

La CFR – revoluția nu se amână! Patronul a anunțat numele celor care părăsesc echipa și numărul de veniri

În această dimineață, Nelu Varga, patronul CFR, a pronunțat numele jucătorilor de care se va despărți în această iarnă și câte transferuri vor fi perfectate. Numai puțin de 7 „stranieri” vor fi aduși la echipă: 2 fundași, 2 mijlocași și 3 atacanți! 

Totodată, Varga a ținut să-l declare „netransferabil” pe tehnicianul italian Andrea Mandorlini, căruia îi dă credit până la finele sezonului.

„Încă mai avem fotbaliști care nu joacă. O să vină întăriri. Se vede că ne mai trebuie jucători în atac. Vom lua șapte jucători. Vor fi doi fundași, doi mijlocași și trei atacanți. Nu va fi niciunul din România. Nu avem nicio țintă din România. Vom face o echipă extraordinară. Iar Mandorlini are tot sprijinul meu. Îmi place că jucăm spectaculos.

La capitolul plecări, pot să spun că sunt trei jucători care pleacă. Unul dintre ei e Konoplyanka. E o dezamăgire urișasă. A fost pariul meu, dar din păcate l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci în care antrenorul vrea să te bage să spui că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce. Probabil nu mai are chef de fotbal. E subiect închis. Ne vom despărți de el la iarnă.

Și la Juricic e la fel. E un fotbalist în care am crezut. Din păcate, nu a reușit să se adapteze. Nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă.

Iar al treilea este Bălgrădean. Cu el vom rezilia în iarnă. Probabil vor mai pleca doi sau trei fotbaliști. Dar nu pot să vă mai spun nimic. Dar cu cei trei, despre care am spus, sunt subiect închis. Nu îi mai veți vedea începând din noul an”, a declarat Nelu Varga la Fanatik.

More in Fotbal Intern