Connect with us

Sporturi

Ion Țiriac consideră că Simona Halep ar trebui să-i asculte sfaturile// „100 milioane de euro despăgubiri. Dă în judecată ITIA și cere-le banii ăștia!, a declarat Țiriac Seniorul

Țiriac Seniorul continuă să-i dea sfaturi Simonei Halep, deși aceasta nu pare dispusă să le și urmeze. Acuzată de dopaj și suspendată patru ani, tenismena română este îndrumată să dea în judecată ITIA și să ceară despăgubiri în valoare de 100 de milioane de euro.

„O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie.

Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine”, a afirmat Țiriac, citat de Orange Sport.

Advertisement

More in Sporturi