Connect with us

Din Voleu

Ioan Ovdiu Sabău: „Sunt jucători importanți care joacă sub nivelul lor, adică foarte modest!

La finalul partidei de pe „Cluj Arena”, „U” Cluj vs UTA 1-3 (1-2), Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul formației clujene, s-a declarat dezamăgit de prestația echipei sale și a anunțat că va lua măsuri. 

”Clar că sunt cinci meciuri și patru înfrângeri. Sunt probleme pe care trebuie să le gestionăm, nu e ușor. Anticipam că vor apărea și astfel de situații. Au fost momente bune, acum sunt momente foarte delicate. Este adevărat că în momentul de față sunt jucători foarte importanți care sunt sub nivelul lor, adică joacă foarte modest.

Așteptările sunt mari și ei au arătat că sunt jucători cu calitate atunci când sunt preocupați de jocul lor. 

Da, e o situație greu de gestionat, dar cu oameni maturi și înțelepți vom trece peste. Trebuie să știm unde vrem să ajungem pentru că nu arătam deloc bine. Echipa asta a arătat bine atunci când am fost o echipă. Echipa nu a stat nici în Alex Chipciu, dar nici în Dan Nistor. Sunt jucători pe care îi apreciez foarte mult, iar atunci când sunt foarte concentrați sunt niște lideri și pot să facă diferența.

În momentul de față, mulți jucători joacă foarte foarte mult sub nivelul lor. Am primit niște goluri ușoare, am schimbat la pauză, dar jucătorii pe care i-am introdus nu au venit cu un plus”, a afirmat Ioan Ovidiu Sabău.

More in Din Voleu