Connect with us

Fotbal Intern

În sfârșit, Albin Berisha a îmbrăcat tricoul Petrolului!

FC Petrolul Ploiești a anunțat în mod oficial transferul atacantului kosovar Albin Berisha (23 ani), de la FK Balkani. 

Gruparea prahoveană l-a achiziționat pe Berisha de la FK Balkani pentru suma de 200.000 de euro, clubul kosovar păstrându-și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

Albin Berisha a efectuat sâmbătă, 3 februarie, vizita medicală.

Produs al albanezilor de la Kukesi, vârful a mai evoluat de-a lungul carierei la Laci (Albania) și în Kosovo, la Besa, Liria și Malisheva.

Fotbalistul va ajunge în România de la Ballkani, gruparea din Kosovo care a întâlnit-o pe CFR Cluj în grupele Conference League.

Produs al albanezilor de la Kukesi, vârful a mai evoluat de-a lungul carierei la Laci (Albania) și în Kosovo, la Besa, Liria și Malisheva.

În sezonul 2023/2024, cifrele lui Berisha (n.red – foto – echipament negru) în tricoul lui Balkani sunt mai mult decât satisfăctoare: 18 meciuri, 7 goluri, o pasă de gol, 1357 de minute jucate, 2 cartonașe galbene și unul roșu. Este evaluat la 250.000 de euro, conform Transfermarkt.

Berisha devine astfel al 5-lea kosovar din SuperLigă, după Albion Rrahmani, Ermal Krasniqi, Florent Hasani, toți de la Rapid, și Rion Zejnullahu de la CFR Cluj.

Oficial// Atacantul Albin Berisha a semnat cu Petrolul!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern