Connect with us

Fotbal Intern

În semn de respect față de proprii suporteri, Dinamo a retras tricoul cu numărul 12!

Dinamo București a organizat în această dimineață o conferință de presă. Au participat tehnicianul Ovidiu Burcă, acționarul Eugen Voicu, administratorul special Andrei Nicolaescu și Eduard Galan, președintele DDB. 

În debutul conferinței, Andrei Nicolescu a anunțat că tricoul cu numărul 12 va fi retras în cinstea suporterilor dinamoviști, care au salvat clubul de la faliment prin contribuțiile din ultimii ani.

Foto Facebook// Dinamo București

„E o onoare, o bucurie și un pic de emoție. Așa cum v-am informat când am preluat mandatul de administrator special, am promis că voi face o conferință de presă. Am considerat că e mult mai important ca în fața dumneavoastră să vină echipa, nu funcție. Am bucuria azi să-i am alături de mine pe Ovidiu, Eugen și pe Edi.

Ce se va întâmpla la Dinamo? Ne vom organiza, vom fixa proceduri, vom evolua administrativ și vom încerca să facem tot ce ține de noi pentru a oferi părții sportive toate condițiile de performanță.

Având în vedere ce s-a întâmplat pe 4 septembrie, cred că e momentul ca noi toți, cei din conducere, să facem o recunoaștere oficială, să facem o reverență în fața suporterului dinamovist, oricare ar fi el. Mă bucur că Edi a acceptat să fie alături de noi pentru că trebuie să asistăm la un moment în care clubul să dea înapoi măcar simbolic ceea ce a primit de la acești fani minunați în ultimii ani.

Azi vom face un gest simbolic. Aș vrea să retragem numărul 12 în cinstea fanului dinamovist, oricare ar fi el, în orice tip de formă de afiliere ar fi fost el. Rugămintea mea e ca Edi să primească tricoul de la Ovidiu în numele fanilor dinamoviști. Îi mulțumesc lui Ovidiu și Edi că sunt aici și pot face acest moment”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit sport.ro.

 

Reprezentantul DDB a primit tricoul cu numaărul 12 de la antrenorul Ovidiu Burcă.

„Vreau să mulțumesc suporterilor dinamoviști, membrilor DDB, care au făcut posibil ca clubul să nu moară. Când mulți ne spuneau să o luăm din Liga 4 și să lăsăm falimentul să vină, noi ne-am împotrivit, am luat acțiuni în club și am băgat peste 3,5 milioane de euro astfel încât clubul să supraviețuiască până la găsirea unor parteneri.

Noi ne vom face în continuare datoria de acționar, cei 12% pe care îi avem și vom finanța la fel ca ceilalți. Ultimii trei ani au fost groaznici, dar sperăm să fie bine. Hai, Dinamo!”, a spus Galan, conform aceleiași surse media.

Advertisement

More in Fotbal Intern