Connect with us

Fotbal Intern

I.Kovacs admite că deține două proprietăți în Cluj-Napoca și-l face mincinos pe Gigi Becali// Apartamentele sunt situate în Cartierul/Colonia Sopor!

Arbitrul FIFA Isvan Kovacs a fost sfătuit, se pare, de către oficialii Federației Române de Fotbal să-i răspundă dur, „odată și pentru todeauna”, patronului FCSB, care, în urmă cu câteva zile, l-a acuzat că deține două proprietăți în Cluj-Napoca, achiziționate de la firma lui „Nelu Mureșan”.

Din informațiile noastre (n.red. ULTRAS24.ro), Istvan Kovacs ar fi achiziționat în vara lui 2022 două apartamente în Cluj-Napoca, mai precis în Cartierul/Colonia Sopor. Și nicidecum de la firma lui „Nelu Mureșan” sau „Neluțu Varga.

Ca fapt divers, cei care i-au vândut apartamentele sunt doi frați de cetățenie maghiară!

Istvan Kovacs a apelat la un împrumut bancar, PESTE 200.000 de euro (!), pentru achiziționarea apartamentelor. Știm și numele băncii care i-a acordat împrumutul.

Potrivit imobiliare.ro, în Cartierul/Colonia Sopor prețurile medii pe metru pătrat util, în funcție de numărul de camere ale apartamentelor:

Arbitrul susține că proprietățile din Cluj-Napoca nu sunt cumpărate de la Neluțu Varga sau Iuliu Mureșan.

„Clujeanul prin adopție” mai afirmă că este „curat” din toate punctele de vedere și dă de înțeles că Gigi Becali este ori „mincinos”, ori „prost informat”.

„Admit că dețin două proprietăți în momentul de față în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureșan sau asociați ai celor doi. Ambele au fost achiziționate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, și voi pune la dispoziție documentele care să demonstreze cele susținute de mine.

Sunt curat și nimeni nu poate demonstra altceva în ceea ce mă privește. Cine susține altceva e un mincinos sau a fost prost informat. Nu am avut niciodată nicio legătură cu CFR Cluj sau cu un alt club din România. Relația mea cu orice conducător sau finanțator de club este una strict profesională! Domnul Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj făcând acuzații la adresa mea. Nu voi accepta să fiu folosit în jocul pe care domnia sa îl face.

Totuși, îl asigur pe domnul Becali că nu am nimic împotriva clubului dumnealui, niciodată nu am sugerat nimănui, niciunui coleg, deci nici fratelui meu, să ia decizii împotriva FCSB-ului. Mereu am recomandat tuturor colegilor mei să fie echidistanți și le-am urat tot timpul să fie inspirați și să ia deciziile corecte”, a transmis Istvan Kovacs, conform frf.ro.

Advertisement

More in Fotbal Intern