Connect with us

Din Voleu

Horațiu Moldovan este decis să o părăsească pe Atletico: „Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec”

Transferat în ianurie 2024 la Atletico, Horațiu Moldovan încă nu a reușit să își facă debutul. Are 25 de prezențe pe banca de rezerve a madrilenilor: 18 partide de campionat, patru în Liga Campionilor și trei în Copa del Rey.

La podcastul „Tare de tot” cu Viorel Grigoriu, Moldovan a explicat de ce a ales să se transfere la Atletico Madrid, în detrimentul lui Betis Sevilla.

Goalkeeper-ul român a mai spus că după 6 luni de lustruit banca de rezerve a echipei madrilene dorește să plece la  alt club.

„Am mai văzut asta, că m-am dus la Atletico Madrid pentru că am ales banii. Uite, o spun acum în exclusivitate, Betis îmi dădea mai mulți bani decât Atletico Madrid și totuși n-am ales banii. Aveam mai mari șanse să joc la Betis, de acord, dar așa a fost să fie.

Nu poți refuza Atletico Madrid, dar eu nu sunt genul căruia îi place să facă excursii, deci clar îmi doresc să joc.

Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid. 

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar.”, a explicat Moldovan, în podcastul „Tare de tot„.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu