Connect with us

Din Voleu

Gigi Becali crede că Alex Chipciu se va alătura FCSB: „Trebuie să renunțe la bani și cred că vine”/ Daniel Popa a intrat în atenția patronului FCSB!

Patronul FCSB a anunțat astăzi că fundașul stânga David Kiki (ex-Farul Constanța, 30 ani) a efectuat vizita medicală și urmează să semneze din postura de jucător liber de contract.

Referitor la Alex Chipciu, Gigi Becali crede că acesta va da curs ofertei, însă „căpitanul” Universității Cluj trebuie să renunțe la niște bani.

„Cred că vine ( n.red. Alex Chipciu). Trebuie să-și rezolve problema de la U Cluj, să renunțe la bani și cred că vine. Nu știu ce contract are. Am zis că am nevoie de experiența lui. Să vedem dacă vine.

Pe Bauza nu-l iau nici dacă îmi dă el bani. Îngreunează jocul. Nu e vorba că nu e jucător de valoare, dar trebuie să facă faza defensivă. Doar Coman și atacantul central pot să nu se apere.

Și mai vreau un jucător care să joace mijlocaș număr 6. Avem 3, dar ne trebuie 4.

O să se întoarcă și Edjouma. El poate să apară doar în locul lui Olaru, pentru că acum joc cu doi închizători (n.r. Lixandru și Șut)

Întrebat dacă îl vrea pe Alexandru Pop (24 de ani), de la Oțelul, Becali a declarat: „Poate ați ghicit, poate nu ați ghicit. Nu pot să spun. Poate e adevărat”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Nicolae Dică, prezent în studioul Fanatik, a intervenit și a declarat că atacantul la care face referire Gigi Becali ar fi Daniel Popa (Universitatea Cluj).

Patronul FCSB nu a avut puterea de a-l contrazice: Dică, tu vezi-ți de treaba ta. Vezi, poate nici nu te mai iau niciodată!”

P.S. De la minutul 10.00 despre „subiectul” Daniel Popa  – https://www.youtube.com/watch?v=Y2fBU-CooJQ

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu