Connect with us

Fotbal Intern

Gabi Balint ne spune cu ce echipă va semna Adrian Mutu. E din Superligă!

Adrian Mutu și-a reziliat contractul cu formația azeră Neftchi Baku, iar azerii i-au și găsit înlocuitor: muntenegreanul Miodrag Bojovic.

Într-o postare făcută duminică seara pe contul de Twitter/X, Gabi Balint a anunțat că Adrian Mutu va ajunge la Cluj-Napoca, în cartierul Gruia.

„Adrian Mutu a reziliat contractul cu Neftchi Baku și se îndreaptă spre… CFR”, a scris Balint, pe Twitter.

Au existat zvonuri că postul lui Andrea Mandorlini de la CFR este în pericol, mai ales după seria de opt meciuri fără victorie, iar presa azeră scria în urmă cu trei săptămâni despre demiterea lui Mutu de la Neftchi, respectiv instalarea acestuia lui CFR.

Totuși, patronul CFR Cluj dezminte despărțirea de tehnicianul italian Andrea Mandorlini.

Domnul Mandorlini își va continua munca pe care a început-o aici, la CFR Cluj, și în 2024. În niciun moment nu s-a pus problema să fie demis, nu s-a pus problema să nu avem încredere în dumnealui.

A făcut o treabă foarte bună, au fost foarte multe circumstanțe care ne-au făcut să pierdem puncte. Nu mai vorbim de arbitraj, accidentări și așa mai departe. Repet, circumstanțe care au fost împotriva antrenorului. A fost un meci excelent împotriva Universității Cluj. Sunt convins că putem să mai creștem. Avem toată încrederea în domnul Mandorlini că ne va aduce titlul de campioană din nou la Cluj.

Confirm oficial, deși nici măcar n-ar fi fost cazul, pentru că noi n-am avut niciodată intenția să ne despărțim de domnia sa, Mandorlini va antrena în continuare CFR Cluj și sperăm să obțină cele mai bune rezultate posibile.

Este un tehnician excelent, cu foarte multă experiență în care avem deplină încredere, a declarat Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

More in Fotbal Intern