Connect with us

Din Voleu

Fostul A1 al Petrolului nu și-a încasat banii, dar confirmă gestul făcut de Claudiu Tudor!/ Două din cele 3 transferuri nu sunt ale turcilor

Laszlo Balint, ex-antrenorul Petrolului Ploiești, a oferit ieri, 19 iunie, o serie de declarații care ar trebui să le dea de gândit suporterilor „lupilor galbeni”. Parteneriatul Claudiu Tudor – investitori turci nu prea funcționează!

La începutul lunii iunie, imediat după apariția celor doi investitori turci la Petrolul (n.red. Serhan Cetinsaya și Sertac Guven), Balint a fost dat afară, însă nici până astăzi nu și-a încasat banii. I s-a propus eșalonarea plăților!

În cadrul interviului dat la GSP Live, Balint nu s-a ferit să-i arate cu degetul pe românii din conducerea clubului, dar nu i-a nominalizat.

„Cât am fost la Petrolul, nu am primit niciun salariu. Am primit o singură primă, după meciul cu Oțelul. Suma pe care Petrolul este obligată să mi-o plătească, cu salariile restante și o mică clauză de reziliere – este o clauză infimă pentru un club de Superliga – a fost pusă pe o hârtie și eșalonată. Am fost rugat să înțeleg că echipa nu dispune de posibilități financiare, în condițiile în care eu am spus: «OK, dacă turcii m-au dat afară, de ce nu plătesc turcii?

Am fost surprins de această eșalonare. Eu niciodată nu am fost motivat de partea financiară. Pe mine mă motivează proiectele sportive, unde să existe un mediu propice pentru performanță, unde să-ți poți face treaba. Nu am informa’ii legate de contribuția financiară a noilor investitori, dorința mea este ca lucrurile să se rezolve la Petrolul. Fotbaliștii de acolo merită să beneficieze de stabilitate financiară”, a declarat Laszlo Balint, la GSP Live.

Două dintre cele trei transferuri perfectate de Petrolul au fost discutate cu Balint

Fostul A1 a dat din „casă” și în privința achizițiilor făcute de Petrolul până ieri, 19 iunie.

„Mi-aș dori să văd Petrolul într-o nouă eră, așa cum s-a anunțat la oficializarea noilor investitori. Din ce am văzut până acum, la nivelul transferurilor, sunt jucători despre care am discutat și eu cu conducerea clubului. Știam că există posibilitatea ca Mateiu să rămână liber de contract și le-am spus conducătorilor că ar fi un jucător foarte util la mijloc.

La fel, Tudorie ne-a fost propus, a fost analizată posibilitatea acestei mutări. Văd că se vehiculează și transferul unui fundaș stânga portughez, pe care l-am analizat în detaliu în momentul în care am lucrat la strategia de transferuri”.

P.S. Una dintre „dezvăluirile” lui Laszlo Balint – „Cât am fost la Petrolul, nu am primit niciun salariu. Am primit o singură primă, după meciul cu Oțelul” – a fost confirmată de președintele clubului, Claudiu Tudor, la mijlocul lunii mai.

„Câte salarii am luat eu în ultimele șapte luni tot atâtea să iei și tu… Vino și ajută echipa asta, muncește fără bani bagă-ți banii aici. Eu mi-am amanetat mașina ca să dau primă la meciul cu Oțelul, vino la băieți când își cer salariul, că nu este nimeni la poartă să preia echipa asta.

Nu interesează pe nimeni să bage milioane la fotbal în Prahova…pe nimeni…. Te rog, mâine, la orice oră vrei, vino că te angajez la club în orice poziție vrei, să muncești, să vezi ce ușor se ține o echipă în Liga 1″, a spus Claudiu Tudor.

De citit aici:

Situație tristă la Petrolul/ Președintele clubului și-a amanetat mașina pentru a achita primele de joc!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu