Connect with us

Fotbal Intern

FC Botoșani s-a despărțit de atacantul Ilicic// Valeriu Iftime explică de ce a ajuns echipa pe ultimul loc!

Atacantul croat Miroslav Ilic (26 de ani) a lăsat-o pe FC Botoșani pentru formația poloneză Podbeskidzie, aflată pe penultimul loc (17) în liga secundă. Patronul Valeriu Iftime a declarat că rezilierea contractului s-a făcut pe cale amiabilă,

Ilic a marcat doar un gol în cele 16 partide jucate în tricoul fomației moldovene. 

Potrivit lui Valeriu Iftime, bugetul ultimei clasate din Superliga, 11 puncte cu doar 8 etape rămase de jucat din play-out, a fost în acest an de aproximativ 5,5 milioane de euro.

„Cel mai rău îmi pare pentru că, dacă am fi avut stadion, puteam construi altfel. Altfel poți să gândești un spectacol fotbalistic pe un stadion nou, e și partea de buget mai zemoasă.

Valeriu Iftime – foto LPF

 

N-am niciun spirijin al autorităților. 5 milioane și ceva de euro, 5,5 – 6 milioane de euro este bugetul lui FC Botoșani. Este un buget de coada clasamentului pentru că ne uităm la salarii, asta direcționează bugetul.

Celelalte cheltuieli sunt un pic mai mari la mine din cauza deplasărilor, eu am nevoie de o cazare în plus, de o zi în plus de acomodare, pentru că atunci când merg la București, Craiova și Cluj îmi trebuie două zile.

Din cauza distanței mele este mai scumpă și partea asta deplasări. Salariile mele sunt, fără îndoială, de ultimele patru din România, a spus Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

 

 

More in Fotbal Intern