Connect with us

Echipe Nationale

EURO 2024// Mesajul naționalei României: „Jos pălăria, România! Mai uniți ca acum nu am fost vreodată!”

Îm dimineața partidei cu Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024, naționala României a transmis un mesaj adresat tuturor românilor!

România la EURO 2024 este o poveste de determinare și pasiune, o călătorie plină de momente memorabile și de bucurie pentru toți românii.

Fiecare meci a fost un spectacol în care inimile românilor au bătut la unison, iar vocile suporterilor noștri au răsunat pe stadioanele din Germania, transformându-le în adevărate fortărețe ale entuziasmului și speranței. Jos pălăria, România! Mai uniți ca acum nu am fost vreodată!

Astăzi, avem ocazia rară de a scrie istorie. Cu energia și încrederea pe care ni le-ați insuflat, voi, minunați suporteri ai tricolorilor, suntem pregătiți să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Împreună, putem să ne îndeplinim visul.

Haideți să continuăm să visăm și să luptăm pentru fiecare moment, pentru fiecare gol, pentru fiecare intervenție salvatoare. Tricolorii, alături de suporterii săi fideli, sunt gata să facă un pas important în istoria fotbalului. Acesta este gândul zilei pentru că azi este ziua în care putem scrie istorie! Și trăim această zi împreună, aici! Împreună până la final!, a scris echipa națională, pe Facebook.

Meciul României cu Olanda se va disputa pe stadionul Allianz Arena din Munchen, unde tricolorii și-au început campania de la EURO 2024, cu o istorică victorie contra Ucrainei, scor 3-0.

O victorie în partida de ast[zi, 2 iulie, ar aduce în sferturile de finală ale Campionatului European o confruntare cu învingătoarea din meciul dintre Austria și Turcia.

Partida va începe la ora 19.00 și va putea fi urmărită pe PRO TV.

De citit și: 

EURO 2024// Suporter român, săltat de polițisti înaintea meciului cu Olanda/ Vezi motivul!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Echipe Nationale