Connect with us

EURO 2024

EURO 2024// Alex Witsel (Belgia) nu va juca împotriva României la Euro 2024

Axel Witsel (35 ani) a fost lăsat în cantonamentul ”Dracilor roșii” și nu a călătorit la Koln cu naționala Belgiei , el resimțind încă dureri la coapsă, după ce s-a accidentat în timpul meciului de pregătire cu Luxemburg.

Chiar dacă s-a crezut că problemele medicale ale fundașului central de la Atletico Madrid nu sunt grave, în urma unor examene amănunțite au fost descoperite leziuni importante la nivelul mușchilor inghinali.

Foto – Axel Witsel (clic imagine) – adevarul.ro

„Există o adevărată stare de aşteptare în jurul lui Axel. Şi pentru noi…altfel nu l-am fi păstrat în lot. Am fost foarte mulţumit de revenirea lui la naţională. Mai ales pentru experienţa lui. Turneul nu s-a terminat pentru Axel. I se va face un RMN, de aceea nu avea sens ca el să călătorească cu noi, la Koln. Este accidentat şi cel mai bun lucru a fost să rămână la hotel, cu unul dintre kinetoterapeuţii noştri. O să vedem ce se întâmplă. Sperăm să nu fie nimic grav.

Era o problemă pe care o simţise deja cu câteva zile în urmă. El a vorbit despre asta cu personalul medical, iar decizia fusese că se poate antrena cu lotul. A fost prezent la sesiunea de dimineaţă. Se simţea bine. După aceea, ne-a anunţat că are probleme. Nu ne puteam asuma riscul şi acesta este motivul pentru care a oprit pregătirea”, a declarat selecţionerul Domenico Tedesco.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in EURO 2024