Connect with us

Fotbal Intern

Dragoș Iancu va fi operat astăzi, la o clinică din București// Președintele FC Hermannstadt a vorbit despre starea medicală a jucătorului

În urma unei intrări dure a lui Valentin Țicu (23 ani) în partida Petrolul – FC Hermannstadt, scor 0-0, Dragoș Iancu (20 ani) a suferit o fractură deschisă la piciorul stâng. Inițial, diagnosticul a fost fractură de gleznă, iar apoi fractură de peroneu deschisă.

Dani Coman, președintele grupării sibiene, a vorbit în cursul serii de ieri despre situația medicală a lui Dragoș Iancu.

„Este internat în spital, l-am adus la București. Atunci vom ști mai mult despre ce are. Are o fractură deschisă, nu știm exact dacă tibie-peroneu. Dar va fi o operație complicată.

Îl va opera domnul doctor Dinu Gabriel. Vreau să îi mulțumesc că a venit de acasă să îl vadă, să îl evalueze. A fost extraordinar. Să vii duminică seară de acasă… sunt doctori cu suflet pe care îi apreciez. 

E fractură deschisă la gleznă. L-am văzut pe Ţicu cum plângea, nu a avut intenţie. A fost fault grosolan, dar nu a fost intenţie. 

foto ultras 24.ro// captură video

Trebuie să înţelegem că putem termina nu cariera, ci viaţa unui om. Să sperăm că toate meciurile vor decurge normal şi am încredere în domnul doctor.

 

Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca vreodată fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu.

E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu domnul doctor Dinu, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I s-a spart pielea”, a spus Dani Coman la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport.

 

Advertisement

More in Fotbal Intern