Connect with us

Din Voleu

Din categoria „Curvă-i lumea, d’apoi io!”// Claudiu Tudor, președintele Petrolul Ploiești, îl lăudă pe Istvan Kovacs și îi urează succes în carieră

Președintele Petrolul a decis să pună capăt conflictului cu arbitrul Istavan Kovacs, pe care în urmă cu o săptănână îl declarase „persona non grata” în Ploiești și îl amenința cu plângeri și înregistrări video la UEFA și FIFA. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea ProSport Live, Claudiu Tudor (foto jos), oficalul de rang înalt din conducerea executivă a Petrolului, a avut un discurs moderat spre moale vis-a-vis de Istvan Kovacs.

Altfel spus, mai pe stilul românesc presărat din plin cu ingrediente balcanice, te-am iertat și să nu uiți de noi.

„Da, ne-a trecut și chiar am apreciat arbitrajul de aseară (n.r. Petrolul – Hermannstadt, de duminică seară), nu au fost greșeli, domnul Barbu, asistenții, camera VAR au dus meciul ieri extraordinar de bine, îi felicit pentru asta. Așa ar trebui să arate arbitrajele pentru ca fotbalul românesc să crească.

Sincer, nu aș mai vrea să discut. Sunt convins că și Kovacs este un arbitru cu valoare și trebuie să își demonstreze valoarea în continuare. Sunt convins că o va face bine de acum încolo, îi urez multă baftă și să arbitreze cât mai bine și să nu mai facă greșeli”, a declarat Claudiu Tudor, la ProSport Live

Advertisement

More in Din Voleu