Connect with us

Din Voleu

Declarația lui Cristiano Bergodi, după victoria Rapidului cu CFR, în Gruia: „Am o echipă foarte bună!”

Cristiano Bergodi a declarat la finalul partidei cu CFR, câștigată de Rapid cu 1-0, gol marcat de Djokovic (9), că este foarte mulțumit de atitudinea arătată de elevii săi pe terenul formației clujene și speră că giuleștenii vor lega în continuare victoriile.

Cea mai mare victorie din acest sezon. Mă gândeam în vestiar că acum opt ani am retrogradat aici. S-a întors roata și mă bucur, îi felicit pe băieți, au avut o atitudine extraordinară. Nu e deloc ușor să câștigi aici. Apărarea a fost impecabilă și fără Cristi (n.r. Săpunaru), care s-a accidentat. Am avut probleme, a trebuit să schimb doi jucători. A fost greu, a trebuit să bag trei jucători pe final.

Am avut ocazii cu Rrahmani. Mi-au plăcut băieții, atitudinea, cum au acoperit spațiile. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, dar sunt sigur că dacă vom juca mereu cu această dorință, ambiție, putem face lucruri frumoase. Am o echipă foarte bună.

Am o echipă competitivă, foarte bună. Nu era un meci decisiv. CFR nu e scoasă din lupta la titlu. Suntem acolo toți. Ne bucurăm noi că e a patra victorie la rând și avem un moral foarte bun, a declarat tehnicianul Rapidului.

De citit și:

SuperLiga// Runda 25-a// Rezumat Video – CFR vs Rapid 0-1 (0-1)// Acum, FCSB știe cine-i vrea „răul”: Rapid!

More in Din Voleu