Connect with us

Din Voleu

Declarația începutului de an – 100% corectă!// Valeriu Iftime: „D-asta în Europa suntem zero. Zero e FCSB!”

În această dimineață, Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a vorbit în termeni duri despre jucătorii liderului din Superliga României.

Declarația lui Iftime merită aplaudată în picioare! Aceasta poate fi „teleportată” și în vestiarele altor cluburi: Farul, Rapid și Universitatea Craiova!

„Olaru e criminal! Dacă îl prindea cu piciorul în pământ îl nenorocea. Nu înțeleg de ce fac gesturile astea? Din spate cred că le vin. Sunt prea înfumurați. Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, să își dea inima pentru fotbalul ăsta.

foto// sport.ro

La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile un sus. E păcat.

foto// orange sport

D-asta în Europa suntem zero. Zero e FCSB! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, ei nu ies din careu. Că nu joacă fotbal! Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebăr, un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci.

Nu sunt doctor, mă uit și eu la fotbal, dar când vezi circul ăsta și să fii la FCSB? Mi-ar fi rușine”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

More in Din Voleu