Connect with us

Din Voleu

De la FC Botoșani nu mai pleacă nimeni, susține Valeriu Iftime// Dican și Florescu sunt netransferabili până la vară!

FC Botoșani s-a despărțit în această iarnă de șase jucători, fapt agreat de noul staff tehnic. Au plecat: Junior Pius (Chaves / 200.000 de euro), Kablan Davy N’Goma (FC Hermannstadt / gratis), Virgile Pinson, Carlo Casap, David Tweh (contracte reziliate), Șerban Tomache (CSM Bacău / împrumutat).

Victor Dican și Eduard Florescu, despre care au apărut informații că ar urma să fie transferați la echipe din străinătate, sunt netransferabili până în vară, susține patronul grupării botoșănene, vizibil iritat de informațiile apărute în unele publicații de specialitate.

„Nu știu de unde a apărut informația că Dican se transferă. Vă spun sigur că Dican nu pleacă, cum nu pleacă nici Florescu. Nu pleacă nimeni de la FC Botoșani până în vară. E deja stabilit, indiferent de ce oferte primim. Victor e un jucător foarte important pentru echipă și nu va pleca în această iarnă, în niciun caz. Nu știu cine transmite asemenea informații, pentru că sunt neadevărate.

Mă deranjează, pentru că Victor nu a spus vreodată că vrea să plece sau eu că vreau să-l vând. Poate informația vine de la vreun impresar sau de la vreun jurnalist, dar asta e altceva. 

Ca să fie clar, Dican și Florescu nu pleacă de la Botoșani. Sunt mai multe puncte fixe în echipa noastră, dar ei sunt cei care au și oferte”, a declarat Valeriu Iftime pentru Sport.ro. 

More in Din Voleu