Connect with us

Din Voleu

Dani Coman ar fi ales Clujul!// Nelu Varga (patron CFR) „În proporție de 90%, Coman este noul președinte!”

În cursul zilei de astăzi, patronul CFR, Nelu Varga, a anunțat că Dani Coman va fi noul președinte al clubului din cartierul clujean Gruia. „Transferul” este perfectat în proporție de 90%, iar vineri, cel mai probabil, va fi făcut anunțul oficial,

Funcția de președinte la CFR este vacantă după demisia lui Cristi Balaj, care s-a produs în aceeași zi cu a lui Adrian Mutu, de pe banca tehnică a „feroviarilor” clujeni.

“M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.

Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru. A mai rămas ca vineri, Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile, să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului.

După această discuţie, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului. Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambiţios care îşi doreşte să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii.

Pe final de săptămână, vineri, probabil, vom face şi anunţul oficial. Dani Coman va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj”, a declarat telefonic Nelu Varga pentru Fanatik.

Dani

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu