Connect with us

Fotbal Intern

Dan Șucu confirmă transferul lui Dugandzic la Al Tai (Arabia Saudită)

Acționarul majoritar al celor de la Rapid, Dan Șucu, a confirmat plecarea lui Marko Dugandzic. Acesta a declarat că a aflat în această dimineață de oferta clubului saudit Al Tai, de la colaboratorii Victor Angelescu și Daniel Niculae, cărora le dă credit total în privința transferurilor.

În declarația oferită pentru Fanatik., Dan Șucu a mai afirmat că atacul Rapidul nu va suferi în urma plecării lui Marko Dugandzic.

„Golgheterul Rapidului pleacă! A avut ofertă și din Turcia, acum 2 săptămâni, nu puteam să-l vedem nefericit că a ratat un contract cu 7 cifre! Eu nu mă ocup de zona aceasta, de transferuri. Le dau credit total colegilor mei, lui Victor Angelescu și președintelui Daniel Niculae.

M-au informat în această dimineață de transfer și le-am zis să facă cum cred ei că e mai bine, pentru că au expertiză mult mai mare și am încredere totală în acțiunile lor. Știu ce trebuie să facă și sunt convins că acționează numai și numai spre binele Rapidului.

Din punctul meu de vedere, eu sunt mai sentimental, dacă ar fi după mine n-ar pleca niciun jucător de la Rapid. (n.r. – râde). Nici Sefer, nici Dugandzic, nimeni, dar fotbalul nu se poate face pe sentimente.
Dan Șucu, în stânga imaginii// Inquam Photos – Octav Ganea
Ce ar însemna să nu se mai transfere nimeni, niciodată? Dugandzic e un jucător formidabil, care ne-a ajutat foarte mult, pe care îl prețuiesc cu adevărat. Vom vedea în timp dacă am riscat dându-l acum pe Dugandzic, dar nu uitați că l-am luat pe Rrahmani și era poate greu ca Dugandzic să accepte, uneori, statutul de rezervă Gândiți-vă, bate și el spre 30 de ani.
 
Aceasta e filozofia noastră! Și când Mutu a venit cu o ofertă bună din altă parte, chiar dacă ne-a părut rău de încetarea colaborării, n-am fost inflexibili și n-am stat în calea împlinirii profesionale a celor cu care lucrăm. Dar, întotdeauna, am găsit soluții.
 
Îl avem pe Rrahmani, un marcator pur-sânge. Mai țineți minte un nume, pe Stan, care este titular în atac la tineret. Un jucător promițător, o să auziți multe lucruri frumoase despre el. Se antrenează deja cu prima echipă și domnul Bergodi o să-i dea șanse.
Duga va rămâne mereu în inimile suporterilor rapidiști. Eu, personal, l-am apreciat foarte mult, golurile lui au fost extraordinare, dar suntem convinși că Rrahmani, Stan, Petrila și ceilalți jucători vor face o treabă foarte bună și Rapid își va continua povestea performanței”, a declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik.
 

Advertisement

More in Fotbal Intern