Connect with us

Fotbal Intern

Conducerea clubului din Gruia s-a tâmpit de tot!?!// Nici sa mintă nu mai știe?// JANDARMERIA este OBLIGATĂ să INTERVINĂ de URGENȚĂ!

Derby-ul Clujului va avea loc joi, 21 decembrie, de la ora 19.45, pe terenul Arenei din cartierul clujean Gruia. În mod logic, în ciuda frigului de afară, meciul ar fi trebuit să se dispute cu tribunele pline. Acest lucru nu va fi posibil!

Conducerea clubului feroviar clujean, care se prezintă ca un club model de organizare și de tradiție, dar a avut… DOAR 14 DENUMIRI (n.red. vezi în subsolul materialului!!!) și din ALB-VIOLET a devenit ALB-VIȘINIU, anunță și astăzi, miercuri 20 decembrie, că „ultimele bilete pentru Derby-ul Clujului sunt acum disponibile atât online, cât și la casele de bilete din Gruia.”. Anunțul este postat pe site-ul clubului!

MINCIUNĂ!

De fapt, autorii anunțului, șefii CFR Cluj, nu au dorit să le transmită clujenilor că tichetele de acces la Tribuna 2 au fost retrase de la vânzare, atât de la casele de bilete, cât și online (n.red. bilete.ro), și transformate în invitații pentru angajații unor firme apropiate de clubul ceferist.

Ieri, pe pagina oficială de facebook a clubului, a fost postat următorul anunț + foto:

„S-au epuizat toate biletele disponibile pentru derby-ul de joi.

Mulțumim tuturor suporterilor care și-au achiziționat tichete la meciul cu „U” (n.red. ghilimele sunt puse de noi!). Vă așteptăm joi, 21 decembrie, de la ora 19.45, să cântăm împreună și să ne arătăm susținerea față de băieții noștri.”

SUPORTERII UNIVERSITĂȚII CLUJ ȘI-AU ACHIZIȚIONAT BILETE ÎN AMBELE TRIBUNE + INVITAȚII!

Partida se anunță de mare risc, iar vinovată este doar conducerea clubului CFR Cluj! 

Suporterii Universității Cluj au reușit săptămână trecută – biletele au fost pus în vânzare încă de joi, 14 decembrie – să-și cumpere bilete la Tribuna 2, majoritatea în sectoarele apropiate de țarcul unde sunt găzduite galeriile oaspete, iar după retragerea acestora de la comercializare să-i convingă pe deținătorii de invitații să le vândă. Mai mult, din cauza acestor restricții ABSURDE și JEGOASE, fanii lui „U”Cluj și-au cumpărat bilete și la Tribuna 1!

Astfel, fanii Universității Cluj vor fi răspândiți pe întreg stadionul, în lung și-n lat (!), securitatea devenind aproape imposibilă de asigurat!!!

La ultima întâlnire dintre cele două echipe pe acest stadion, suporterii lui „U” au stat grupați la Tribuna 2, în sectoarele apropiate de țarcul mai sus-amintit, între aceștia și restul spectatorilor fiind desfășurat un cordon numeros de stewarzi. Și nu au fost incidente. Niciunul!

JANDARMERIA CLUJ ESTE OBLIGATĂ SĂ IA MĂSURI ÎMPOTRIVA CONDUCERII CFR CLUJ!

Disprețul, mârlânia, mojicia nu pot fi pedepsite legal. Din păcate! Însă punerea în pericol a desfășurării în bune condiții a partidei de fotbal, dar mai ales a integrității fizice a spectatorilor, trebuie să primească un răspuns pe măsură din partea conducerii Jandrmeriei Cluj!

Faptul că susținătorii celor două formații vor sta amestecați, iar suporterilor Universității Cluj li se mai și interzice purtarea de șepci, căciuli, eșarfe și fulare cu însemnele clubului, CONFUZIA va fi ENORMĂ și deloc TĂCUTĂ sau LIPSITĂ de GESTURI!

Jandarmeria, în aceste condiții impuse EXCLUSIV de CLUBUL ORGANIZATOR, este OBLIGATĂ să intervină de URGENȚĂ și să găsească cele mai bune soluții pentru salvarea DERBY-ului CLUJULUI!

P.S. 1.

CLUB de MARE TRADIȚIE – 14 DENUMIRI și CULORI SCHIMBATE, din ALB/VIOLET în ALB/VIȘINIU!

Kolozsvári Vasutas Sport Club (Clubul Sportiv Feroviar Cluj) 1907–1910

Kolozsvári Torna Club (Clubul Gimnastic/Sportiv Cluj) 1910–1919

Clubul Sportiv Căile Ferate Române Cluj – CS CFR Cluj 1920–1940

Kolozsvári MAV Sport Club (Clubul Sportiv al Căilor Ferate Maghiare Cluj) 1940–1945

CFR Cluj 1945–1950

Locomotiva Cluj 1945–1957

CFR Cluj 1957–1960

CSM Cluj 1960–1964

Clujeana Cluj 1964–1967

CFR Cluj 1967–1982

Steaua CFR Cluj 1982–1990

CFR Cluj 1990–2002

CFR Ecomax Cluj 2002–2005

CFR 1907 Cluj 2006–prezent

P.S. 2. Acest material ar fi trebuit să aibă și un SUPRATITLU:

Cacă-te frate române, Cacă-te fără rușine, pe Căile Ferate Române! 

More in Fotbal Intern