Connect with us

Fotbal Intern

Chipciu – amendat cu 5.000 de lei de FRF

După partida CSA Steaua vs Universitatea Cluj, scor 1-3, în cadrul grupei B din cadrul Cupei României Betano, Alex Chipciu, căpitanul formației clujene, a ținut să le răspundă suporterilor care i-au adus injurii pe parcursul jocului. Microfoanele de ambianță l-au surprins pe jucătorul Universității Cluj, acesta neștiind că este înregistrat.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să-mi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne,.. Cum Steaua? Cu echipamentul ală fake? Bătaie de joc în țara asta!?”, a afirmat Alex Chipciu, neoficial, înaintea începerii conferinței.

Alex Chipciu: E ceva fantomă aici!”

Aceleași păreri despre CSA Steaua le-a avut și în conferința de presă. 

Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali.

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea! Bine, și noi suntem, într-un fel sclavi ai statului, ca români.

Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta fake. Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic.

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu.

Clubul din Ghencea l-a reclamat la Comisia de Etică și Disciplină din cadrul FRF, invocând articolul 52 din Regulamentul Disciplinar FRF, care prevede susăendarea unui jucător care „prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane”.

Astăzi, luni 6 noiembrie, FRF a comunicat că Alex Chipciu a primit un avertisment și o penalitate sportivă în cuantum de 5.000 de lei!

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău și Radu Constantea, președintele Universității Cluj, nu au avut nicio reacție după afirmațiile lui Alex Chipciu, deși jucătorul s-a comportat la conferința de presă de parcă ar fi parte a FCSB, nu pe statul de plată al clubului clujean!

Advertisement

More in Fotbal Intern