Connect with us

Din Voleu

CE GAFĂ – LPF recunoaște că Ilie Poenaru e „principalul” FC Voluntari, tehnician fără licența PRO// Vezi echipa Rundei a 19-a

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece și MVP-ul de pe cele 16 bănci tehnice.

În runda a 19-a, LPF l-a desemnat cel mai bun antrenor pe Ilie Poenaru, doar că acesta în catastifele FRF/LPF/Școlii de Anttrenori/ figurează ca antrenor secund, principal fiind Marin Dună.

Poenaru deține licența A, diplomă care-i dă voie de a exersa funcția de antrenor secund!

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 19-a:

PORTAR

Jesus Fernandez (FC Voluntari) – A avut patru intervenţii mari, prin care a cotribuit din plin la succesul reuşit de FC Voluntari pe terenul Rapidului.

FUNDAŞI

Ricardinho (FC Voluntari) – A făcut un meci fabulos în Giuleşti! A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Siyabonga Ngezana (FCSB) – A fost la înălţime! A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Leo Lacroix (FCU Craiova 1948) – Puternicul fundaş al craiovenilor şi-a trecut numele pe tabelă pentru a treia oară în ediţia curentă.

Rareş Ispas (Politehnica Iaşi) – A depus un efort consistent pe toată durata partidei, acoperind excelent întreg flancul stâng.

MIJLOCAŞI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – O nouă prestaţie formidabilă pentru mijlocaşul covăsnenilor, care a pasat decisiv pentru primul gol, apoi a înscris pentru a şasea oară în campionatul curent.

Panagiotis Tachtsidis (CFR 1907 Cluj) – Unul dintre cei mai buni străini ajunşi în acest sezon pe prima scenă din România. A marcat un gol şi a dirijat jocul echipei sale.

Dan Nistor (Universitatea Cluj) – A finalizat o acţiune colectivă de toată frumuseţea, cu 16 pase consecutive. A fost al nouălea gol din contul mijlocaşului clujenilor reuşit în acest sezon.

ATACANŢI

Louis Munteanu (Farul Constanța) – Pe lângă golul marcat,  a fost un pericol permanent pentru adversari.

Shayon Harrison (Politehnica Iaşi) – A marcat singurul gol al meciului cu UTA, reuşita sa fiind a cincea în ediţia curentă.

Gabriel Iancu (FC Hermannstadt) – A înscris un gol spectaculos, prin care a deschis drumul sibienilor spre o victorie frumoasă.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (FC Voluntari – FOTO) – Alături de Marin Dună, a gestionat bine o perioadă cu rezultate mai puţin bune. În ultima etapă, ilfovenii au reuşit o victorie spectaculoasă, care a dus la cinci numărul meciurilor consecutive fără înfrângere.

More in Din Voleu