Connect with us

Handbal

C.M. 2023 – Handbal Feminin// Danemarca vs România, ora 21.30// Cine transmite marele meci

Ce poate fi mai dificil decât un meci împotriva Danemarcei, pe terenul acesteia și la un Campionat Mondial? A venit și ziua în care tricolorele trebuie să înfrunte una dintre forțele handbalului mondial.

Partida va avea loc la Herning, de la ora 21.30, în cadrul ultimei etape – Grupa E, și va puteafi urmărită pe canalele Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

În prima partidă din cadrul competiției, România a zdrobit naționala Chile, scor 44-19. A urmat apoi victoria la 9 goluri diferență repurtată în fața Serbiei, 37-28.

De cealaltă parte, Danemarca a trecut de Serbia, scor 25-21, iar apoi s-a impus în fața naționalei din Chile, cu scorul de 46-11.

foto// facebook – frh

Florentin Pera, antrenorul naționalei României, afirmă că ar fi un avantaj prezența Cristinei Neagu în meciul din această seară. Neagu s-a antrenat cu un bandaj la genunchiul piciorului drept.

Încercăm prin toate metodele posibile să o recuperăm pe Cristina Neagu. În momentul de faţă este incertă, nu a făcut niciun antrenament cu echipa, doar partea pregătitoare. Ieri a aruncat pentru prima dată la poartă după trei săptămâni. O să vedem zilele următoare. Un lucru este cert: noi, toţi cei care suntem aici, ne dorim să o avem în teren.

Până când va fi aptă, noi trebuie să fim concentraţi pe echipa pe care o avem în acest moment, să consolidăm relaţiile de joc, să ne îmbunătăţim jocul de la meci la meci şi să continuăm pe aceeaşi linie ca în meciul cu Serbia. Este foarte important, eu sunt mulţumit de aceste jucătoare şi am încredere că putem obţine rezultate pozitive, a declarat selecționerul Florentin Pera, citat de Fanatik.

More in Handbal