Connect with us

Fotbal Intern

Burcă se declară satisfăcut de jocul echipei, însă, evident, nu și de rezultat// Arbitrajul i s-a părut timorat, pentru că cei de la Farul au ridicat vocea!

Dinamo a suferit vineri seara a treia înfrângere consecutivă și acest fapt îi dă de gândit tehncianului Ovidiu Burcă, care, totuși, nu-și pune problema să renunțe.

La flash-interviul de după meci, Burcă a afirmat că staff-ul tehnic constănțean a pus presiune pe arbitraj, fiind deosebit de vocal după înfrângerea cu FCSB. 

„Nu sunt prea multe de spus după meciul ăsta. Pierdem din nou, deși cred eu că am făcut un meci solid, dar din păcate fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. E frustrant faptul că pierdem, dar cred că am făcut un meci destul de bun pe terenul ăsta dificil. Asta este. În fotbal, se poate întâmpla și asta, dar e frustrant cumva, pentru că e a treia înfrângere la rând, nu înscriem, deși ne creăm ocazii. Crezi că ne lipsește un pic de luciditate în fața porții.

Cred că și terenul de câteva ori ne-a jucat feste acolo. Ce să zic, când mingea nu intră în poartă, dar ai ocazii, ce să zici… E o situație care începe să ne apese, nu e o situație ușoară. I-am văzut afectat pe jucători. Trebuie să ne refacem, pentru că ne așteaptă un meci deja marți.

În tensiunea meciului, n-aș vrea să vorbesc foarte mult de arbitraj, dar mi s-a părut timorat. Ei veneau după un meci când s-a făcut o greșeală împotriva lor, ei au ridicat vocea, vocea lor e puternică și arbitrul a fost timorat. Trebuie să revăd fazele, sunt păreri și păreri. O să analizăm și noi mâine dimineață. Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Analizăm, în primul rând, ceea ce am făcut noi”, a declarat Ovidiu Burcă.

Advertisement

More in Fotbal Intern