Connect with us

Din Voleu

Breaking// „U” Cluj l-a pierdut și pe internaționalul de juniori Răzvan Alin Călugăr (fundaș stânga, U19)

Fundașul stânga Răzvan Alin Călugăr (18 ani), cu selecții la loturile naționale U17, U18 și U19, medalie de bronz la Liga Elitelor U16, apoi campion național la U17 cu echipa Universității Cluj și căștigător al Supercupei Riomâniei la această categorie, cu gol marcat în finală, a fost declarat JUCĂTOR LIBER de CONTRACT, în urma hotărârii Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor.

Ieri, 4 iulie, CNSL a admis cererea reclamantului Călugăr Răzvan Alin formulată în contradictoriu cu AS FC Universitatea Cluj ca întemeiată.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a hotărât următoarele:

„Constată încetarea raporturilor contractuale reclamantul Călugăr Răzvan Alin și pârâtul AS FC Universitatea Cluj pentru justă cauză în temeiul dispozițiilor art. 18. 10 lit. a0 teza a III-a din RSTJF începând cu data de 04.07. 2024

 

Respinge capătul de cerere având ca obiect pretenții ca rămas fără obiect.

Cu recurs în 5 zile de la comunicare.

 

foto – Răzvan Alin Călugăr –  transfermarkt.com

Pronunțată în ședința din data de 04.07.2024.”

Vă reamintim, pe 28 iunie, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a întors hotărărea CNSL (Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor), prin care tănărul jucător a fost suspendat doi ani pentru refuzul de a semna un nou contract cu Universitatea Cluj.

Hotărârea Comisia de Recurs a FRF – Dosar 22/CR/2024  – Rotund Raul Codruț vs AS FC Universitatea Cluj, pronunțată astăzi, 27.06.2024:

„Modifică în parte Hotărîrea CNSL  nr 56/23/04.2024, în sensul că înlătură sancțiunea  de 2 ani de suspendare aplicată jucătorului Rotund Raul Codruț.

Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate.

Definitivă și executorie pe plan intern.

Hotărîrea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare.”

Universitatea Cluj nu a atacat la TAS hotărârea Comisei de Recurs și jucătorul a semnat cu Dinamo București!

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu