Connect with us

Fotbal Intern

Breaking// Tudor Băluță a părăsit clubul lui Gheorghe Hagi!

Farul Constanța a anunțat în această seară că Tudor Băluță (25 ani) nu mai este jucătorul său, dar fără a oferi detalii.

În sezonul recent încheiat, din cauza deselor accidentări, Băluță a bifat doar 20 de meciuri, ultima prezență în tricoul Farului fiind pe 11 noiembrie!

Pe o rețea de socializare, Băluță a postat un mesaj prin care și-a luat rămas bun de la colegi și suporteri.

„Dragi fariști, a sosit momentul să îmi iau rămas bun.

Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei, iubire, încredere, respect și sper ca prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rau că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă uneori în fotbal, ca și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului! Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna. Meciul ce ne-a făcut victorioși, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat!

Închei prin a va mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani!

Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna o a doua mea casă! Vă mulțumesc din suflet!

Al vostru, Tudor Băluță.”

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 2.600.000 de euro este cota de piață a lui Tudor Băluță. Oare?

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern