Connect with us

Fotbal Intern

UPDATE – Ora 13.00// FC Botoșani – Ciobotariu a cerut timp de gândire. Negociază cu o echipă din zona Golfului!

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, urmează să-l anunțe pe Liviu Ciobotariu ca noul tehnician al formației moldovene.

Tehnicianul s-a despărțit de Sepsi pe 29 noiembrie, contractul cu formația covăsneană fiind reziliat pe cale amiabilă. Imediat, Ciobotariu a fost ofertat de Dinamo București, însă a refuzat oferta clubului bucureștean.

UPDATE// ora 13.00 – Liviu Ciobotariu nu se grăbește să semneze cu Valeriu Iftime. căruia i-ar fi cerut câteva zile de gândire. Tehnicianul ar fi primit o ofertă de la un club din zona Golfului. Ciobotariu a mai negociat cu o echipă din Arabia Saudită, dar negocierile au picat.

UPDATE// ora 12.48 – Valeriu Iftime i-a garantat lui Ciobotariu achiziționarea a cel puțin 5 jucători, aceasta fiind una dintre condițiile puse de tehnician pentru a semna cu Botoșani.

Acum, Ciobotariu și-ar fi dat acordul verbal de a prelua FC Botoșani, iar în cursul zilei de astăzi sau cel târziu măine, 28 decembrie, urmează să semneze un contract pe aproximativ 6 luni, obiectivul fiind salvarea echipei de la retrogradare.

Liviu Ciobotariu a mai antrenat-o pe FC Botoșani între 2018 și 2019, după care a devenit selecționerul naționalei Libanului.

Pe 25 decembrie, Valeriu Iftime a anunțat pe facebook că se află în plăcuta situație de a se înțelege cu un antrenor important, care ar fi pe placul suporterilor.

„Caut acum și sper să găsesc un antrenor care să vă placă. În două zile o să-l anunțăm. După care o să mai fac niște transferuri și vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua. Să fiți convinși că avem încă foarte multe lururi de spus!

Adică avem speranță, avem argumente și avem toate instrumentele necesare pentru a lupta și pentru a face fotbal la Botoșani.”, scria Iftime pe Facebook, în ziua de Crăciun.

 

More in Fotbal Intern