Connect with us

Din Voleu

Breaking// Fotbalul se joacă și la DNA/ Adrian Mititelu: „Momentul adevărului a sosit!”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, a trecut în această dimineață pe la sediul DNA, unde a dat declarații în dosarul care Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă sunt cercetați pentru trafic de influență.

Finanțatorul clubului oltean, retrogradat ă Liga 2, a dorit să depună denunțuri împotriva fostei conduceri a SRI și avocatului Doru Trăilă, susținând că rețeaua lor l-au „băgat la pușcărie”, după cum notează știripesurse.ro.

„Nu știu dacă Coldea a fost implicat, dar pot să vă spun că Trăilă a fost 100% implicat! Mi s-a furat echipa și nu am primit nicio despăgubire, nimic. Mi-au fost blocate afacerile 10 ani și apoi m-au băgat și la închisoare, pentru că făceam prea multe plângeri pe aici.”, a declarat Adrian Mititelu.

În 2014, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat dreptate Federației Române de Fotbal în procesul cu Adrian Mititelu. Omul de afaceri solicitase despăgubiri de 284 de milioane de euro, acuzând instituția condusă pe atunci de Mircea Sandu că i-a dezafiliat ilegat echipa și că jucătorii au plecat de la club fără ca regulamentele să fie respectate.

foto/ captură video/ playsport.ro

În urmă cu câteva zile, Mititelu sr. a publicat pe pagina lui de Facebook informația că avocatul Doru Trăilă a fost plasat sub control judiciar, la care a adăugat următorul comentariu:

TIC/TAC! Momentul adevărului a sosit! O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA procesul în Apel! Divinitatea, forța binelui, răzbate într-un final!”, notează gsp.ro.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu