Connect with us

Fotbal Intern

BREAKING// UPDATE – Dan Alexa: „Rezultatele ne țin pe noi, restul e vrăjeală!// Antrenorul și-a anunțat plecarea de la FC Botoșani!

La flash-interviul de după meciul pierdut la Sfântu Gheorghe, Sepsi vs FC Botoșani 5-2, Dan Alexa și-a anunțat plecarea de la conducerea formației moldovene.

Acesta și-a asumat rezultatul final, alcătuirea primului unsprezece și schimbările efectuate.

UPDATE – Dan Alexa: „Vorbim strict de joc, au fost două reprize total diferite. În prima am arătat bine, am luat goluri foarte ușor. Să ne dăm un autogol mai lipsea. Îmi asum tot ce s-a întâmplat. Sunt vinovat pentru toate schimbările, am greșit. E un eșec pe care mi-l asum 100%.

Mă gândesc să nu mai continui, dau în gol. Am avut o relație foarte bună cu domnul Itime. Simt că ceva nu merge, s-ar putea să nu pot controla. O să am o discuție cu dânsul. Mă cunoașteți, nu am ținut niciodată de post.

RUBRICĂ NOUĂ pe ULTRAS24.ro

Am avut meciuri bune, azi o repriză nu am fost sub Sepsi. Repet, îmi asum acest eșec. Îmi pare rău că nu reușesc să fac mai mult. O să discut cu domnul Iftime, în situația asta nu se mai poate continua. Nu putem continua așa blazați.

Rezultatele ne țin pe noi, restul e vrăjeală! În rest sunt doar niște circumstanțe”, a declarat Alexa.

Advertisement

More in Fotbal Intern