Connect with us

Din Voleu

Breaking// Cosmin Matei (32 ani, Sepsi) a picat testul antidoping!

Mijlocașul ofensv Cosmin Matei (32 de ani, Sepsi)) a fost depistat pozitiv la controlul antidoping efectuat la finalul partidei Sepsi vs CSU CRaiova, scor 1-3, disputat pe 4 februarie.

Potrivit ANAD (Agenția Națională Anti-Doping), în organismul lui Matei a fost depistată o substanță denumită 5-metilhexan-2-amină, care poate fi găsită într-un ulei pe bază de rădăcină de mușcată și care ”se traduce printr-un stimulent pe termen scurt, care oferă un plus de viteză, energie și tonus muscular”.

Ancheta este abia la început. Urmează audierile, rezultatul probei a doua, iar fotbalistul riscă o suspendare de până la 4 ani, dacă se va dovedi că s-a dopat cu intenție.

Am fost foarte mirat. Sunt uluit! Nici nu știu ce să spun. Și nici nu vreau să vorbesc deocamdată. Vă rog să mă înțelegeți! E o anchetă în desfășurare. Îmi doresc foarte mult să aflu ce s-a întâmplat, de fapt.

Și de unde a apărut această substanță. Am fost răcit în acea perioadă. Am luat mai multe suplimente, medicamente, dar vom vedea ce ne vor indica analizele, a declarat Cosmin Matei, potrivit sportpesurse.ro.

More in Din Voleu