Connect with us

Fotbal Intern

Bouhenna a semnat cu Poli Iași de dragul lui Leo Grozavu// Atacantul Boakye este dat dispărut!

Politehnica Iași l-a prezentat oficial pe mijlocașul german Hamza Saghiri (foto 1, 27 ani), recent transferat la formația pregătită de Leo Grozavu.

Saghiri a evoluat doar la echipe din eșalonul trei german, la Viktoria Koln și Mannheim.

Bine ai venit la Poli Iași! Mijlocașul german Hamza Saghiri, în vârstă de 27 de ani, a semnat contractul cu clubul nostru.

foto 1 – H. Saghiri

Format la academia celor de la Aachen, Hamza vine de la Viktoria Koln, din liga a treia din Germania. Mult succes în Copou, Hamza!”, a transmis conducerea Politehnicii.

Revenirea lui Rachid Bouhenna (foto 2) în fotbalul românesc este surprinzătoare, însă fundașul a explicat de ce a ales Poli Iași.

„Ce m-a convins să semnez este că voi lucra din nou cu Leo Grozavu, ca și atunci când eram la Sepsi. Este antrenorul care mi-a dat multă încredere și am fost la cel mai bun nivel al meu cu el.

foto 2// playsport – rachid Bouhenna

Am vrut să revin în România, pentru că îmi place stilul de viață și mă simt foarte bine aici. Am vorbit și cu alte cluburi din România, dar nu au fost mai interesate decât Iași”a declarat Bouhenna, pentru digisport.ro.

Atacantul italian de origine ganeză Martin Boakye (foto 3, 1,90 m, 27 ani), anunțat de oficialii Politehnicii ca și transferat, nu a mai ajuns la Iași.

foto 3// M. Boakye

Acesta a semnat în toamnă un precontract cu Politehnica, iar clubul îi cumpărase bilete de avion.

Boakye a jucat ultima dată pentru Olmaliq (Uzbekistan).

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern