Connect with us

Din Voleu

Bogdan Andone (FC Botoșani) nu s-a abținut să critice arbitrajul: „Ei dau doar ce vor ei, fac ce voi. E meci de meci la fel”

La finalul partidei de pe „Cluj Arena”, Bogdan Andone s-a arătat dezamăgit de rezultatul final – „U” Cluj vs FC Botoșani 3-0 – și maniera de arbitraj a ploieșteanului Andrei Moroiță.

E dezamăgitor, pentru că în prima repriză jocul a fost echilibrat. Universitatea a intrat în careul nostru doar la acel corner din care a ieșit penalty-ul.

Cred că am pus presiune, a fost un joc echilibrat, în care puteam să scoatem un rezultat pozitiv. După golul de 2-0, s-a rupt tot jocul.

Domnii arbitri fac ce vor dânșii. I-a spus tușierul centralului că mingea a ieșit din alb, iar centralul a dat aut pentru Universitatea.

Ei dau doar ce vor ei, fac ce voi. E meci de meci la fel. Suntem pe ultimul loc, dar asta nu înseamnă că trebuie să ciupești, să ciupești, a declarat Bogdan Andone.

De citit și:

SuperLiga – Play-out – Runda 1-a// Rezumat Video – „U” Cluj vs FC Botoșani 3-0 (1-0)// „U” trage la câștigarea Play-out-ului

Advertisement

More in Din Voleu