Connect with us

Fotbal Intern

Gigi Becali: „Rapid are prietenie mai mare cu FRF decât are CFR Cluj// „Legătura lui Istvan cu CFR e de sânge, de ungurime”

Patronul FCSB a declarat că formația de sub Podul Grant e ajutată de arbitri. În opinia acestuia, Rapid e mai prietenă cu FRF decât CFR, care e sprijinită doar de Istvan, pe baza legăturii de sânge, de ungurime.

„Eu am auzit de arbitraj, dar nu m-am uitat. Mi-a zis MM după meci, dar nu mă mai interesează. Eu mă uit la Craiova, la CFR Cluj. La celelalte nu mă uit. La Rapid și Farul nu mă uit. Doar la Craiova și CFR Cluj. De ce să mă uit? Mă interesează doar CFR Cluj și Craiova.

Rapid nu e o echipă valoroasă, nu poți spune că are jucători valoroși și că poate reveni în orice moment. Are relații de prietenie cu Federația, dar nu are ce să facă Federația. Nu poate. Arbitrii nu pot câștiga un campionat când e diferență mare de valoare. Doar când e egalitate.

Rapid are prietenie mai mare cu FRF decât are CFR Cluj. CFR are doar niște rădăcini vechi. S-a văzut că nu mai e ajutată. Doar Istvan, care are legătură de sânge, de ungurime. Dar ceilalți arbitrii nu sunt cu CFR Cluj. Doar la Rapid sunt d-astea… E Daniel Niculae e în Comitetul Executiv. Ăștia la FRF au șmecherie, vrăjeală d-asta: «Fii cu mine ca să fiu cu tine»”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Advertisement

More in Fotbal Intern