Connect with us

Din Voleu

„Arrivderci, Diego Longo!” – este mesajul conducerii Chindiei Târgoviște/ Italianul pleacă fără despăgubiri financiare

Italianul Diego Longo (foto, 48 ani) și Chindia Târgoviște (Liga 2) s-au înțeles pe cale amiabilă pentru rezilierea contractului.

Obiectivul lui Diego Longo a fost promovarea formației dâmbovițene, dar acesta nu a fost îndeplinit. Cu tehnicianul italian pe bancă, Chindia a bifat 6 victorii, 3 remize și a suferit 4 înfrângeri. În play-out, Grupa B, târgoviștenii s-au clasat pe locul 2, la șase puncte în spatele CSA Steaua.

„Mulțumim, Diego Longo! AFC Chindia Târgoviște anunță încetarea, cu acordul părților, a relațiilor contractuale cu antrenorul principal al echipei de seniori, Diego Longo, precum și cu întreg staff-ul acestuia.

Menționăm că este vorba despre o reziliere pe cale amiabilă, cu un mai devreme de încetarea contractului, fără plata unei despăgubiri.

Dorim să îi mulțumim atât lui Diego Longo cât și colaboratorilor acestuia pentru întreaga activitate depusă. Le urăm succes în cariera viitoare și suntem convinși ca vor continua să obțină rezultate remarcabile”, se arată în comunicatul conducerii Chindia Târgoviște.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu