Connect with us

Fotbal Intern

ARAD// Fotbaliștii Universității Cluj, conduși de Neluțu Sabău, au vizitat secțiile de pediatrie și radiologie ale Spitalului Județean Arad

În cursul zilei de astăzi, vineri 15 septembrie, antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, împreună cu câțiva jucători au primit invitatia de a vizita secțiile de pediatrie și radiologie ale Spitalului Județean Arad. Invitația a venit din partea Asociației Cetatea Voluntarilor Arad.

„Înaintea meciului de astăzi cu UTA Arad am fost în vizită la secțiile de pediatrie și radiologie ale Spitalului Județean Arad, renovate cu ajutorul strângerilor de fonduri realizate de asociația Cetatea Voluntarilor Arad.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, directorul sportiv Gabi Giurgiu și jucătorii Ioan Filip, Bogdan Vătăjelu, Bogdan Mitrea, Ovidiu Bic și Daniel Popa le-au făcut mici suprize copiilor internați și au vizitat atât secțiile finalizate, cât și cele care vor fi date în folosință în viitorul apropiat.
Mai multe detalii despre povestea celor de la Cetatea Voluntarilor Arad găsești pe site-ul oficial al asociației https://cetateavoluntarilor.ro
Donațiile pentru a sprijini proiectele Cetatea Voluntarilor Arad se pot realiza și prin SMS la
numărul de telefon 8864 cu textul DRAG.
Le mulțumim pentru invitație și îi felicităm pe toți cei implicați în acest proiect pentru munca realizată!
În perioada următoare clubul nostru împreună cu asociația vor realiza acțiuni comune pentru a-i sprijini pe cei mici”, se menționează în comunicatul comun redactat de către FC „U” Cluj-Napoca și Asociația Cetatea Voluntarilor Arad.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern