Connect with us

Conference League

Alex Crețu nu este de acord cu disputarea meciului Universitatea Craiova vs „U” Cluj: „E un baraj trist!”

Duminică, 26 mai, de la orele 20.00, pe „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova joacă pentru calificarea în preliminariile Conference League, cu Universitatea Cluj, câștigătoarea barajului cu Oțelul Galați.

Mijlocașul defensiv Alexandru Crețu (foto dreapta, 32 ani), care, în această săptămână, și-a prelungit „șederea” la Craiova pentru încă trei sezoane. consideră că acest meci nu ar fi trebuit să se dispute.

Cred că e cel mai important meci al sezonului, cu toate că nu știu cât e de corect meciul ăsta. Noi trebuiem să fim pregătiți! Suntem Universitatea Craiova și merităm să jucăm în Conference League!

 

E un baraj trist în opinia mea. Să joace locul 3 din play-off cu o echipă din play-out, dar o să ne facem treaba. Astea sunt regulile. Vom intra pe teren să ne facem treaba și să ne atingem obiectivul.

Noi trebuie să demonstrăm pe teren că suntem cei mai buni. Vrem să jucăm în Conference League, nu numai în campionatul intern. Se poate întâmpla orice într-un singur meci. Ne dorim să fim noi cei care vor trece mai departe.

Sezonul ăsta pentru mine a fost greu. Locul 3 nu știu dacă e mulțumitor. Clar e loc de mai bine, a afirmat Alexandru Crețu, înaintea barajului pentru Conference League.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Conference League