Connect with us

Din Voleu

Alex Chipciu („U” Cluj) – Video: „Trebuia să începem de mai devreme să atacăm, dar e tardiv acum”

Universitatea Cluj a ratat calificarea în play-off și a terminat sezonul regulat pe șapte cu 42 de puncte, la un punct în spatele celor de la Farul și Sepsi.

La finalul partidei, Alexandru Chipciu s-a arătat dezamăgit de rezultatul final, dar și pentru ratarea play-off-ului. 

”Un singur meci nu face diferența. Pe analiză, clar au fost mai multe greșeli în acest sezon.

A fost un meci foarte ciudat, diferite stări, sisteme… Am vrut să jucăm un sistem, s-a accidentat Roguljic, apoi au schimbat și ei sistemul. Am avut niște ocazii incredibil de mari. A fost o presiune mare pe toată lumea, a fost cam mare. Și dacă ne calificam în play-off, clar eram mulțumiți pe moment. Acum e clar că ne gândim să luăm locul șapte. Erau meciuri importante, plus că aveam și noi prime de calificare în play-off. 

Știam că Sepsi conducea la pauză pe Petrolul, apoi am primit informația că au marcat, dar nu am reușit. Strategia a fost să ținem, să ținem, dar am dat de un adversar care nu și-a dorit nimic. Trebuia să începem de mai devreme să atacăm, dar e tardiv acum. Avem Cupa acum și sperăm să ocupăm locul șapte. Sezonul nu cred că e ratat.

În vestiar am vorbit, nu a fost chiar o ședință, dar a spus toată lumea ce simte. Toată lumea e dărâmată mental acum, dar lucrurile astea te întăresc. Clar vom fi mai buni în meciurile viitoare, asta e rețeta”, a afirmat Alex Chipciu.

VIDEO:

 

 

More in Din Voleu